maandag 30 september 2013

Persbericht Dogue - De Dierenverzekering vergelijkingsite

Wie wil nu niet de beste dierenverzekering voor het trouwste bezit. Welke dierenkostenverzekering de beste is in uw specifieke geval is een hele puzzel. 

Vanaf vandaag is het kiezen van de juiste hondenverzekering of kattenverzekering makkelijk gemaakt via Dogue.nl. Met enkele klikken weet u meteen wat de dierenverzekering kost en wat de polis allemaal vergoedt. Want dierenartsenkosten zijn soms schrikken en je wilt niet de keuze maken tussen de portemonnee en de dierbare huisgenoot.

Verzeker je kat of hond via Dogue.nl. Dat kan al voor een paar euro per maand. En er zijn meer voordelen. Zo ontvangt iedereen die via Dogue.nl een huisdierenverzekering afsluiten een gratis Doguetag. Een honden- of kattenpenning met een QR code. Hond of kat vermist? De vinder kan de QR code scannen en komt direct op de persoonlijke pagina terecht van de viervoeter. Daarop staat alle relevantie informatie inclusief contactinformatie vermeldt.

Wie goed doet goed ontmoet want voor iedere afgesloten verzekering stort Dogue.nl 1 euro aan het goede doel. Niet zomaar een organisatie, maar een die zelf is uitgekozen. Het asiel om de hoek of de grote landelijke bekende doelen. En dat gaat snel met vijf miljoen katten en honden in Nederland. Alle huisdieren verzekerd via Dogue.nl is een enorme impuls voor het dierenwelzijn in Nederland.

Maar Dogue.nl gaat verder met de service. Zo kun je naast het vergelijken van de huisdierenverzekeringen ook terecht voor raad en daad. Zo beantwoorden enkele dierenartsen en paraveterinairen alle vragen van de Dogue.nl klanten.

Dierendag zit eraan te komen. Daarom doneert Dogue.nl op dierendag 50% van alle inkomsten aan goede doelen. Goed voor baasje en viervoeter, daarom www.dogue.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten