woensdag 23 april 2014

Nieuwe vergelijkingssite - rijschoolregister.nl

Rijschoolregister.nl is een nieuwe rijles vergelijkingssite, deze site is vandaag toegevoegd op de rijles pagina van consumentenvergelijking.nl
Het concept RijschoolRegister

Momenteel zijn er maar liefst meer dan 7000 rijscholen in Nederland. RijschoolRegister is dan ook geboren vanuit het ongenoegen in het ontbreken van transparantie in deze markt. Het werd voor rijschool zoekenden steeds moeilijker om de meest geschikte rijschool in de buurt te vinden. Daarom zoekt, vergelijkt en vindt RijschoolRegister de meest geschikte rijschool bij jou in de buurt. RijschoolRegister neemt niet alleen bij het vergelijken de slagingskansen mee, maar ook andere belangrijke factoren zoals locatie, prijzen en ervaring. Kortom, wij hebben een uniek algoritme ontwikkeld voor de rijscholen markt waarmee je de meest geschikte rijschool in de buurt kunt vinden.

Daarom is RijschoolRegister transparant & onafhankelijk

Om rijschool zoekenden zo goed mogelijk te helpen, hebben ze zo veel mogelijk gegevens van alle Nederlandse rijscholen verzameld. RijschoolRegister is ontwikkeld met het oog op zeer strenge kwaliteitsnormen om de kwaliteit van onze informatie, en dus ook onze transparantie, te kunnen waarborgen. Ze streven ernaar om deze informatie te controleren op een continue basis. Verder vinden ze het erg belangrijk om alle informatie zo gemakkelijk mogelijk aan hun bezoekers te presenteren, usability en gebruiksgemak staan bij ons centraal. Hierdoor kun je dus zelf een duidelijke keuze maken welke rijschool het meest geschikt voor je is.

Rijschoolhouders ♥ RijschoolRegister

Aan de andere kant is rijschoolregister.nl er ook voor de rijscholen zelf. Al jaren daalt het totale aantal rijschoolleerlingen dat zich aanmeldt bij een rijschool. Extra belangrijk is het voor rijscholen om ook online gevonden te worden. Rijscholen kunnen dan ook via RijschoolRegister worden gevonden door potentiƫle rijschoolleerlingen. Vele bezoekers vinden maandelijks al hun rijschool via RijschoolRegister.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten