dinsdag 15 april 2014

Nieuwe vergelijkingssite - Snizoo.nl

Onlangs is een nieuwe vergelijkingssite toegevoegd op de rijles pagina van consumentenvergelijking.nl. Snizoo.nl vergelijkt nu rijlessen, tattoo shops, wellness salons en fotografen.


Wat je kan bij Snizoo
Snizoo wil consumenten en bedrijven helpen bij het kiezen van de juiste dienstverleners. Voordat je een bedrijf kiest heb je veel informatie nodig. Vragen zoals welke kwaliteit kan ik verwachten, wie zitten er bij mij in de buurt en wat kost het, worden vaak gesteld.

Hulp bij keuzes
Om je bij keuzes te helpen biedt Snizoo je op drie manieren ondersteuning. Ten eerste is er per branche een informatief gedeelte waar experts artikelen publiceren om de meest voorkomende vragen te beantwoorden. Ten tweede is er een handige zoekoptie waarmee je op basis van jouw wensen naar geschikte bedrijven kunt zoeken. Tot slot kun je per bedrijf informatie vinden en de reviews van anderen lezen.

Wat kun je verwachten?
Snizoo.nl heeft op dit moment slechts vier branches, maar ze zijn daarin wel heel volledig. Zo heeft Snizoo in deze branches het grootste overzicht van bedrijven in Nederland. Daarnaast is ook de hoeveelheid ondersteunende artikelen over deze branches ongekend. In de komende jaren zullen er geleidelijk meer branches worden toegevoegd. 

Gratis voor consumenten
Het gebruik van de website is gratis voor consumenten. Snizoo vraagt wel een review te schrijven over het gekozen bedrijf. Op die manier help je andere gebruikers bij hun keuze.

No cure no pay rijscholen
Aanmelden van jouw rijschool bij Snizoo is geheel gratis. Je ontvangt van hun dus nooit een factuur. Op Snizoo kunnen bezoekers direct een les of lespakket boeken. De prijs die de leerling voor een proef-/intakeles rekent, betaalt de leerling aan Snizoo. Dit bedrag houden ze als vergoeding. Bied je de les gratis aan, dan boekt de leerling twee lessen voor de prijs van één. De rest van de opleiding betaalt de leerling aan jou. Als de leerling een pakket boekt betaalt de leerling een klein deel van de pakketprijs (8 procent) aan Snizoo. Dit houden ze in als vergoeding. Je hoeft verder niets aan Snizoo te betalen. De rest van de pakketprijs is voor jou en regel je direct met de leerling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten