dinsdag 8 april 2014

Nieuwe vermelding vergelijkingssite - 123lijfrente.nl

Onlangs is op consumentenvergelijking.nl een nieuwe vergelijkingssite toegevoegd. 123lijfrente.nl is een specialist op het gebied van eenmalige koopsommen. 123lijfrente.nl richt zich op de consument die op zoek is naar de hoogste uitkomst. 123lijfrente.nl biedt vanuit een onafhankelijke en no-nonsense opstelling in 3 stappen de consument de mogelijkheid om te vergelijken en te sluiten. Deze vergelijkingssite is volledig transparant in haar dienstverlening en biedt een bovengemiddeld dienstenniveau tegen een vaste scherpe prijs.

Voordelen

123lijfrente.nl biedt als eerste marktpartij jou de mogelijkheid om op basis van 0% provisie te kunnen vergelijken.In het geval van een verzekeringsvergelijking keert 123lijfrente de van toepassing zijnde afsluitprovisie in één keer uit aan de klant in de vorm van een eenmalige bonus. Deze vergelijkingssite biedt de tarieven van de top 10 verzekeraars én bancaire aanbieders. Met dit uitgebreide aanbod kun je zelfstandig een weloverwogen keuze maken.

Rol vergelijkingssite

123lijfrente.nl is een tussenpersoon met pensioen en verzekeringsadviseurs.

De kosten van de dienstverlening van 123lijfrente.nl bedragen eenmalig € 195,- per verzekeringsdossier(voor buitenlandservice geldt een opslag van € 85,-), ongeacht de hoogte van de beschikbare koopsom. De kosten van de dienstverlening van 123lijfrente.nl bedragen eenmalig € 165,- per bancair dossier, ongeacht de hoogte van de beschikbare koopsom. Deze kosten worden ná ontvangst van de getekende aanvraag door 123lijfrente.nl bij u in rekening gebracht.

Geen addertjes onder het gras. Geen onaangename verrassingen. Geen verborgen kosten dus, en duidelijke tarieven.

123lijfrente.nl is de enige site waar u zowel een bancaire- als een verzekerings vergelijking op basis van actuele tarieven kunt maken. Deze vergelijkingssite biedt jou de mogelijkheid om geheel gratis een actuele vergelijking te maken. De top 10 aanbieders zijn aangesloten op de vergelijkingstool.

123lijfrente.nl is geheel onafhankelijk en doet alleen zaken met aanbieders van financiële producten die in het bezit zijn van de juiste vergunning van De Nederlandse Bank en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Geen enkele aanbieder heeft enige vorm van zeggenschap in ons bedrijf. Hierdoor kan 123lijfrente.nl geheel zelfstandig handelen en beslissen.


Vergelijken en afsluiten

Nadat je de vergelijking hebt gemaakt kun je direct een volledige offerte online aanmaken; je kunt in 3 stappen vergelijken, kiezen én sluiten.

Service

Of het nu weekend of ’s avonds is; je hebt 24 uur per dag gratis toegang tot jouw eigen dossier. In het dossier worden alle belangrijke onderwerpen getoond.

123lijfrente.nl is op werkdagen tussen 09.30 uur en 17.00 uur bereikbaar. Als je mailt, krijg je binnen een dag antwoord. En als het even kan, binnen een halve dag. 

Als je hun servicedesk belt kom je direct in contact met een medewerker en niet met een keuzemenu of een onpersoonlijk callcenter.

Ben je in het bezit van een geldige offerte met een hogere uitkomst dan wat je op de site van 123lijfrente.nl kunt berekenen en wil je nog een laatste rondje langs alle aanbieders doen om het hoogste tarief uit de markt te halen. Gebruik 123lijfrente.nl gerust als eindstation.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten