vrijdag 30 mei 2014

Nieuwe vergelijkingssite - box-huren.nl

Box-huren.nl is een nieuwe opslagruimte vergelijkingssite, om het zoeken naar opslagruimte voor de consument eenvoudiger en transparanter te maken.De concurrentie is groot, maar de prijzen en de geboden faciliteiten zijn niet heel eenvoudig en snel op te vragen en met elkaar te vergelijken. Met www.box-huren.nl is het mogelijk om snel de aanbieders in je stad op een rijtje te krijgen, met een overzicht van de prijzen en de faciliteiten die worden geboden. Vervolgens kun je direct een offerte aanvragen bij de aanbieders.

Ze vergelijken alle aanbieders van opslagboxen voor jou, zodat jij snel en gemakkelijk een keuze kunt maken. Dit doen ze onafhankelijk en eerlijk, zodat jij zeker bent van de beste opslagbox met de beste faciliteiten tegen de scherpste prijs.

Vergelijk opties

Je kunt diverse selecties maken en zo de voor jouw relevante opslag mogelijkheden bekijken en vergelijken. Denk aan selecteren op provincie, plaats, 7 dagen toegang, verwarming, alarm in box, verhuisbus, aanhang wagens, 24 uurs units, ophaalservice, goederen ontvangst service en postbus verhuur.

Traffic rank

Omdat de site redelijk nieuw is heeft deze nog geen alexa traffic rank. De redactie van consumentenvergelijking.nl verwacht echter dat deze site in de ranking van best bezochte opslagruimte vergelijkingssites snel zal stijgen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten