woensdag 4 juni 2014

Nieuwe vergelijkingssite - bandenspotter.nl

Vanwege het ontbreken van een echt onafhankelijke prijsvergelijker voor autobanden, zijn ze zelf gaan bouwen.Vergelijk 20 webwinkels

Bandenspotter.nl vergelijkt duizenden verschillende autobanden van een twintigtal webshops. Op dit moment staan er ruim 160.000 prijzen in de bandenvergelijker. Daarnaast verzorgen ze voor serieus en luchtig autobanden gerelateerd nieuws.

Onafhankelijke prijsvergelijker

Bandenspotter.nl is een onafhankelijke prijsvergelijker voor autobanden. Aanbieders en autobanden kun je op prijs vergelijken en na doorverwijzing meteen online bestellen. Deze site bevat het volledige bandenassortiment van 20 aanbieders inclusief actuele prijzen. Ze zijn objectief en onafhankelijk, verkopen zelf geen autobanden en zijn niet verbonden aan een aanbieder. In hun database staan ongeveer 32.000 banden.

Best bezocht

Consumentenvergelijking.nl indexeert alle vergelijkingssites in Nederland en brengt in kaart welke vergelijkingssites het best bezocht worden. Omdat deze site vooralsnog de enige gespecialiseerde autobanden vergelijkingssite is staat deze site bovenaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten