vrijdag 20 juni 2014

Vergelijkingssite - kamersinnederland.nl

Je bent als student van plan een kamer te huren? Vele kamersites zijn niet gratis.Geen kosten
 
Voor degene die geen zin heeft om geld uit te geven bij het zoeken naar een kamer is kamersinnederland.nl een interessante optie. Een kamer huren is immers al duur genoeg. Zoek hier naar, en reageer op kamers zo vaak je wilt. Je betaald geen kosten voor kamers aanmelden, kamers zoeken, contact opnemen met verhuurders en kamers verhuren.

Facebook

Alleen door je aan te melden met je Facebook-account kun je kamers bekijken, erop reageren en advertenties plaatsen. Op deze manier houden ze oplichters buiten de deur.

Kamer verhuren

Op zoek naar een geschikte huurder? Deze site brengt de kamer via sociale media onder de aandacht van duizenden potentiële huurders. Je verhuurt zo snel via Kamers in Nederland.

Nieuw management

Ondanks dat de site al wat langer bestaat is er sinds februari 2014 een frisse wind. Door de technische kennis en marketing kennis van het nieuwe team van Kamers in Nederland verwacht de redactie van consumentenvergelijking.nl dat deze site snel zal stijgen in de ranking van best bezochte kamersites in Nederland.1 opmerking: