maandag 12 januari 2015

Nieuw: prijsvergelijker blackfridaysale.nl

Op zoek naar de laagste prijs van een veilige webshop? BlackFridaySale geeft het jou.Over blacfridaysale.nl
Ze zijn een nieuwe prijsvergelijker waar je eenvoudig prijzen kunt checken van producten die jij wilt kopen. Ze sluiten alleen veilige en betrouwbare webshops aan. De webshops die worden aangesloten hebben één of meerdere keurmerken waaraan je kunt zien dat ze gecontroleerd zijn op veiligheid en betrouwbaarheid.

Betrouwbare webwinkels
Er zijn veel prijsvergelijkers waar je soms webwinkels vindt die een product aanbieden voor een prijs die eigenlijk te mooi is om waard te zijn. Soms is dat ook zo en krijg je de bestelling nooit thuis gestuurd. Bij blackfridaysale is dat anders omdat je daar uitsluitend betrouwbare winkels vindt. Je vindt niet altijd de laagste prijs die er op internet te vinden is, maar wel de laagste betrouwbare prijs

Traffic rank
Deze site is nieuw en heeft zijn tijd nodig om een goede traffic rank op te bouwen aangezien de alexa traffic rank is gebaseerd op een 3 maandelijks gemiddelde. De redactie van consumentenvergelijking.nl verwacht dat deze site in de ranking van best bezochte prijsvergelijkers snel zal stijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten