dinsdag 23 december 2014

Nieuwe zakelijke software vergelijkers

Onlangs zijn een aantal zakelijke vergelijkingssites gelanceerd. Deze zijn sinds vandaag vermeld in het vergelijkingsoverzicht van best bezochte zakelijke vergelijkingssites.Factuurprogramma-vergelijken.nl
Door een vergelijking te maken tussen de facturatiesoftware maken we het makkelijker sneller een geschikt factuurprogramma te vinden. In vergelijking met andere websites laten we de beoordeling van de pakketten zoveel mogelijk bij de bezoekers. De bezoekers kunnen zelf reviews over het door hun gebruikte facturatiepakket schrijven.

Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl 
Voor beginnende ondernemers bieden ze naast een vergelijkingsoverzicht actuele artikelen over uren registreren, urenregistratie tips en een korte uitleg t.a.v. veel voorkomende urenregistratie begrippen. Op deze manier proberen ze ondernemers op weg te helpen binnen de wereld van het registreren van uren.

Webshopsoftware-vergelijken.nl 
Het doel van deze si is om ondernemers een overzicht te geven van de informatie die te vinden is t.a.v. populaire webshop software. Op basis van vergelijkingen tussen de verschillende pakketten met betrekking tot de functionaliteiten en de prijzen, kan dit de bezoeker helpen om tot een betere keuze van een webwinkel software te komen.


Crmsoftware-vergelijken.nl
CRM systeem implementeren? Dan wil je weten welke opties voor CRM er zijn. CRMsoftware-vergelijken.nl helpt jou het CRM systeem te vinden dat het beste bij je past. Zo houd jij tijd over voor de belangrijke zaken in je bedrijf.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten