zaterdag 11 april 2015

Nieuw: schipholparkeren.nl

Je gaat op vakantie en je wilt jouw auto natuurlijk zo voordelig mogelijk parkeren. Maar hoe te kiezen uit alle aanbieders van goedkoop parkeren op Schiphol en welke mogelijkheden zijn er?

Lang Parkeren

Je kunt de auto parkeren op Schiphol Lang Parkeren (P3). U gaat vervolgens met de snelbus naar de juiste vertrekhal. Op Schiphol Lang Parkeren staat uw auto wel onoverdekt geparkeerd.

U kunt echter ook een parkeerplaats reserveren op één van de parkeerterreinen nabij Schiphol. U rijdt op de dag van vertrek naar het parkeerterrein en u wordt met een shuttlebus naar de juiste vertrekhal gebracht. Bij terugkeer op Schiphol wordt u weer opgehaald met de shuttlebus en naar uw auto op het parkeerterrein gebracht.

Valet Parking

Valet Parking is een snelle en eenvoudige manier van parkeren bij Schiphol. Valet Parking is overgewaaid vanuit Amerika, waar het al jaren een populaire wijze van parkeren bij een luchthaven is.

Je rijdt met jouw auto op de dag van vertrek zelf direct naar de vertrekhal op Schiphol en overhandigt de sleutels van jouw auto aan de chauffeur van de parkeeraanbieder. De chauffeur parkeert jouw auto en je kunt zelf rechtstreeks naar de vertrekbalie. Bij terugkomst staat de chauffeur je weer op een afgesproken plaats op te wachten en kun je direct naar huis rijden.

Park Sleep Fly

Overnacht voorafgaand aan jouw vertrek in een hotel, parkeer de auto tijdens de reis bij het hotel en vlieg uitgerust vanaf Schiphol, dat is Park Sleep Fly.

Vergelijken

Op Schipholparkeren.nl vergelijk je gemakkelijk alle aanbieders van parkeren op Schiphol en beoordeel je deze op prijs, veiligheid en afstand tot de luchthaven. Vergelijk vooral ook de beoordelingen, zodat je niet alleen het goedkoopst mogelijk parkeert, maar ook met een goed gevoel op reis gaat. Deze site kort geleden toegevoegd aan het vergelijkingsoverzicht van best bezochte parkeren rond Schiphol vergelijkingssites


Geen opmerkingen:

Een reactie posten