donderdag 10 april 2014

Verzekeringssite.nl wijzigd naam in hoyhoy.nl

Vanaf vandaag heeft de vergelijkingssite Verzekeringssite.nl een nieuwe naam! Hoyhoy.nl gaat de wereld van het kopen van een geschikte verzekering behoorlijk ondersteboven keren.
Missie hoyhoy.nl
Het idee dat het vergelijken en switchen van verzekering veel gedoe met zich meebrengt, weerhoudt de Nederlandse consument er nu nog van regelmatig van verzekering te wisselen. Daardoor betalen ze doorgaans te veel. Met de financiĆ«le webwinkel hoyhoy.nl willen we het vergelijken en direct afsluiten van verzekeringen gemakkelijker en leuker maken. 


Aart de luiaard
De nieuwe naam gaat gepaard met een grote introductiecampagne waarin Aart de luiaard, een zeer tevreden hoyhoy.nl klant, centraal staat. Met Aart in de hoofdrol gaat hoyhoy.nl de wereld van het selecteren van een geschikte verzekering behoorlijk ondersteboven keren. Dat mag letterlijk genomen worden. Aart leeft immers ondersteboven, waardoor hij de dingen vanuit een heel ander perspectief bekijkt. Vandaar dat de merknaam hoyhoy.nl en het logo ondersteboven nog prima te lezen zijn. Ook in figuurlijke zin wordt de wereld omgedraaid. Aart heeft het tot zijn missie gemaakt om de Nederlandse verzekeringsconsument duidelijk te maken dat verzekeren niet moeilijk, complex of tijdrovend hoeft te zijn. Het kan ook makkelijk, snel en relaxed.


Onafhankelijkheid
Met de komst van hoyhoy.nl blijft de onafhankelijkheid hetzelfde. De vergelijkingen komen volledig onafhankelijk tot stand en de resultaten zijn gebaseerd op de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten