dinsdag 20 mei 2014

Nieuwe vergelijkingssite - advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is een nieuw initiatief gestart omdat ze geloven in een wereld waarin consumenten en bedrijven weer kunnen vertrouwen op een adviseur.Door alle informatie over advieskantoren en klantervaringen te verzamelen, helpen ze bezoekers op de website om een betere keuze te maken. Met hun unieke formule doen ze er alles aan om je daarbij te helpen: 100% onafhankelijk + betrouwbare informatie x geloofwaardige scores.

Onafhankelijk

Advieskeuze.nl is opgericht om particuliere en zakelijke bezoekers op een 100% onafhankelijke manier te helpen met het kiezen van de juiste adviseur. Ze willen een zo volledig mogelijk overzicht geven van alle advieskantoren in Nederland. Ieder advieskantoor wordt gratis op hun website getoond inclusief linkjes naar de eigen website, e-mailadressen en sociale netwerken. Op het moment dat je op een linkje klikt, een e-mail stuurt of als je een afspraak wilt maken met een adviseur ontvangt Advieskeuze.nl géén inkomsten. Er is dus nooit sprake van een commercieel belang om een adviesorganisatie beter of anders te tonen in het zoekresultaat.

Om hun dienstverlening in stand te houden, hebben ze natuurlijk wel inkomsten nodig. Dat doen ze door de neutrale modules van Advieskeuze.nl beschikbaar te stellen. Je zult merken dat steeds meer banken, verzekeraars en vermogensbeheerders de modules op hun eigen websites plaatsen, zodat je ook bij hen een klantbeoordeling kunt geven of een advieskantoor kunt vinden. Door de samenwerking krijgen deze organisaties inzicht in de informatie over advieskantoren, anonieme klantbeoordelingen en scores. Daarvoor ontvangen wij een vergoeding.

Advieskeuze.nl wordt volledig ondersteund door de Consumentenbond. Het doel is om het platform samen door te ontwikkelen tot de toonaangevende vergelijkingssite met keuze-informatie over financieel adviseurs.

Categorieën

Advieskeuze.nl richt zich op hypotheek, lening, pensioen, verzekering en vermogen adviseurs. Consumentenvergelijking.nl heeft deze site toegevoegd in alle relevante categorieën.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten